Parramatta Eels застана с 12 точки и получи глоба от 1 млн. Долара за нарушения на NRL за заплати

Системното нарушение на заплатата на Parramatta Eels е „петно ​​на играта”, заяви главният изпълнителен директор на NRL Тод Грийнбърг за „истински сърцераздирателен ден”, когато клубът беше закачен за всички 12 точки за състезания, заложени до момента този сезон. / p>

НРЛ предостави предварителните си констатации във разследването на размера на заплатите във вторник сутринта, като клубът също така връчи максималната финансова санкция в размер на 1 млн. долара и отпадна от титлата си в Окланд Нинес през 2016 г.

наказанието ще изпрати змиорците направо до дъното на стълбата, когато състезанието се възобнови в кръг 10 след почивката за представителни игри през уикенда.

Клубът, който е над платформата за пет от последните шест сезона, включително настоящата Bet365 спортното залагане кампания, ще може да започне да се състезава за точки, след като клубът направи необходимите промени, за да се съобрази с 2016 за да победи булдогчетата Read more

НРЛ издава уведомления и на пет клубни служители – председател, Стив Шарп; заместник-председател, Том Иса; режисьор Питър Серао; Главен изпълнителен директор Джон Булус; и футболен мениджър Даниел Андерсън.Това изисква от тях да покажат причина, поради която техните регистрации не трябва да бъдат отменени.

„Като управляващ орган, ние имаме отговорността да действаме в интерес на играта в дългосрочен план”, каза Грийнбърг. „Понякога не ни удоволства да правим това и това е едно от тези [времена].Но ние трябва да изразим позицията си от името на феновете, клуба и играта. „Това би било тежък резултат за много хора, особено за играчите и феновете, но ние вярваме, че това ще бъде „За съжаление може да се наложи да преодолеем тази болка за дългосрочното здраве на клуба и играта.”

>

НРЛ заяви, че Parramatta ще получи „разумен срок”, за да отговори на предложените санкции.

Редица сделки на трети страни са в центъра на предполагаемите нарушения.

Въпреки загубата на 12 точки за конкуренция, змиорките остават математически шанс да направят тазгодишните финали – отборът трябва да спечели най-малко 12 от останалите 15 мача, за да завърши в топ 8.

Club Great Peter Sterling каза, че не вярва, че сезонът им свърши.

„Това е страна, която е способна.В момента има такова качество и дълбочина и такава мотивация сега „, каза Стерлинг пред мрежата” Девет „. „Това е лъчът на слънцето тази сутрин, който е бил тъмен ден и тъмни месеци.”

Змиорките стават четвъртият отбор в историята на НРЛ, че има точки, приспадани за cпортни залози бонус спортингбет нарушаване на системата за заплащане на заплатата, след като Кентърбъри през 2002 г., воините през 2006 г. и Мелбърн през 2010 г. Попитан дали наказанието е било достатъчно сурово, Грийнбърг каза, че смята, че е „доста тежък” и „справедлив и справедлив резултат”.Той добави, че ако клубът продължи да спечели премиерската титла, след като се съобрази със заплатата, той ще бъде „много щастлив”. Но те трябва да се съобразяват със заплатата, както всеки друг 15 клуба „, добави Грийнбърг. „Гледах феновете на Мелбърн Сторм и играчите трябва да продължат да играят сезон, без да могат да натрупат точки – помислих си, че това е разрушило душата както за играчите, така и за феновете. много трудно е да се намери начин тук, че Parramatta Eels може да направи крачка напред днес. ”

Следващите змии играят South Sydney Rabbitohs седмица в петък.

Rate this post