Nordicbet poker

Alle innskudd krediteres umiddelbart. Selskapet dekker kundens oversettelseskost, unntatt påfylling gjennom mobiloperatører (13,5% for MegaFon, 11,99% + 10 rubler for Beeline, 11,25% for MTS, 9,45% for Tele2).
Tilbaketrekking av midler

Midler kan trekkes tilbake via betalingssystemene Visa, Mastercard, Visa Qiwi Wallet, Yandex.Money og Moneta.ru.

Minste uttaksmengde er 500 rubler. Maksimum uttak for kort er 75 tusen rubler, for Moneta.ru – opptil 100 tusen rubler (avhengig av brukerens status i systemet), for Qiwi Visa Wallet og Yandex.Money – 15 tusen rubler.

Tilbaketrekking av kortmetoder tar opptil tre virkedager, og andre – øyeblikkelig. Det er ingen provisjon for tilbaketrekking.
Skatt på gevinster

Det skal huskes at i henhold til artikkel 1 nr. 214.7 i skattekoden i Russland, når betalingen av gevinsten til kunden, skal bookmakeren holde tilbake en 13% personlig inntektsskatt. Skatten trekkes fra forskjellen mellom beløpet av utbetalingen og mengden av det interaktive spillet laget.
Konto Valutaer

En spillkonto kan kun gjøres i russiske rubler.
Linje og spill i BC Vinline
Prematch

Nesten 20 slags idretter er representert i linjen nordicbet poker til det russiske nettkontoret Vinline. Valget av turneringer er ganske variert. For eksempel, i fotball, tilbyr bookmakeren å satse på alle populære internasjonale turneringer og nasjonale mesterskap i europeiske, asiatiske, amerikanske og afrikanske land.

Kontormaleri på toppfotballhendelser kan overstige 140 markeder. Blant dem er asiatiske og europeiske odds, standard og asiatisk totalt – både for hele kampen og for halvtid. Denne online bookmakeren tilbyr spill på individuelle spillere, samt hjørnekort, kort og annen statistikk.

Gjennomsnittsmarginen i prematch-forhold er 6,5-7%.
leve

Listen over hendelser i „live” på fotball er ganske bred, på tennis – over gjennomsnittet. For eksempel, for en upopulær fotballkamp under arrangementet, tilbyr denne bookmakeren mer enn 45 markeder for spill, for en tenniskamp – fra 20 markeder.

Gjennomsnittlig margen i live spill er 7,5-8%.

Beregning av satser under arrangementet tar ca. 10 minutter.
Maksimum og minimumspriser

Størrelsen på minimumsprisen for denne BC i både prematch og live er 50 rubler. Det maksimale beløpet varierer avhengig av omfanget av arrangementet.

Nordicbet poker 5.00/5 (100.00%) 1 vote