În față ne lipsește simplitatea, asistentul de la Pardubice, Rhea Younger

Pardubice atacantul Libor Pivko, care a sărit într-un meci competitiv, după o lungă pauză cauzată de o boală misterioasă, reprezentat cu siguranță, o întoarcere la mai fericit Extraliga, decât a trăit pentru a vedea ieri în Vitkovice. „În primul minut, Cash, stai pe Unibet margine. Fără un gol, dar nu poate câștiga „, a regretat Beer, care a început în al treilea set, alături de tânăr Spacek și vechi.

Dacă cineva a scris instrucțiuni despre cum să înceapă un meci de hochei, el cu siguranță nu ar lăsa să inspire prima depunere a treia de ieri Pardubice. A fost aproape un miracol că a pierdut doar 0: 1 – deja recunoscut în 18a doua gaură dorážejícího Olesz și apoi a trebuit să-și apere patru Shorthanded (de două ori vinovat Marcinko).

Cu mare de jucători de hochei portar contribuție Cristannus Pardubice slăbirea supraviețuit, dar le-a avut de la început să ia forțele nori. Zohorna a avut apoi o greșeală Stehlik fundas interne pentru a termina, dar nu a făcut-o, precum și 16 de minute Olesz, a cărui încercare de Kristan vytlačil peste marginea Catchers poarta.

Chiar și în mijlocul jocului, arbitrul a trimis mulți Unibet bonus case de pariuri jucători în careu de data aceasta, cu toate acestea, a existat, de asemenea, la domiciliu. Pozițiile promițătoare găsite se treptat Pardubice exprima Tybor, Vitkovice Szturc sau Zohorna care a lovit masca Dolejš.

„În jumătate din meci am jucat cinci slăbire, am fost sub presiune.Dar plafonează și ne-am gândit că l-am început „, a declarat asistent antrenor Milos Riha Pardubice mai tineri. Dar el a plăcut să adauge: „Nu pot să nu complice, are caracter direct. Prin urmare, noi nu dau goluri si de aceea nu am câștigat în Vitkovice. „

Când autogol Ostravans uhlídali evitând în același timp Dlapa și 47 minute pedepsit eroarea în acuratețe a lovi cu piciorul Pardubice lovituri puternice Tomas Svoboda din cercul din dreapta, era evident oaspeții pentru a ajunge la puncte abia. Pentru a contacta Unibet obiectivul ei nu joc de putere cinci-trei a ajutat -. Apărătorii Gregorc bamboozled numai conector

„Atât timp trebuie să dăm beneficiile gol,“ despaired Beer, care a funcționat în timpul ei pe langa poarta. Cazanul apoi sala Vitkovice aplaudat ca un semn de victorie.Aprobată extrema vechi cosit, care a împiedicat joc de putere Pardubice.

Următorul meci așteaptă Pardubice jucători de hochei duminică, la 17 pm în Holešovice Tipsport arena impotriva Sparta Praga.

În față ne lipsește simplitatea, asistentul de la Pardubice, Rhea Younger 5.00/5 (100.00%) 1 vote