Betting sidor med insättningsbonus

Effektiva strategier

Att göra live-spel utan taktik är väldigt farligt. Framgångsrika betters följer följande strategi: prognos för en händelse som uppfyller villkoret K (koefficient) x sannolikhet> 1. Även när satsningarna misslyckas är det möjligt att täcka förlusterna med ränta över långa sträckor. Låt oss överväga i detalj denna formel:

  • K är en parameter som erbjuds av bookmakaren (koefficient som återspeglar sannolikheten för att en viss händelse inträffar plus en marginal på ca 3-6%);
  • sannolikheten är att en parameter bestäms av en bättre baserad på en analys av spelets gång, med hänsyn till kontorsmultiplikatorer;
  • när tillståndet av> 1 är uppfyllt i beräkningen, satsa omkring 0,75% av det som erhållits med Kelly-kriteriet;
    Det rekommenderas inte att göra live-spel på händelser som ges <1, resultatet: rätt förutsägelse är en liten vinst, den felaktiga är en stor minus;
  • När du använder „gafflar”, agera snabbt så att du inte saknar ögonblicket.

Vissa spelare föredrar att göra en levande satsning enligt Martingale-strategin. Det är ganska effektivt, men det viktigaste är enkelt. Tactics behärskar snabbt även nybörjare. Kärnan i Martingale-strategin är att fördubbla varje efterföljande satsning innan du får en vinst, varefter den bättre återvänder till det ursprungliga beloppet.
Välja en bookmaker

Var noga med att vara uppmärksam på kontoret där du gör live-vadslagning. Läs först recensionerna om bookmakeren, se till att du har rätt licens. Ett viktigt urvalskriterium är betalningshastigheten. Idealisk – omedelbar överföring till kontot efter att insatsen är stängd. Då kan du göra flera förutsägelser omedelbart under live-matchen.

Live-betting är ett bra alternativ för betters som snabbt kan analysera information och tänka coolt. Det korrekta tillvägagångssättet till en sådan insats gör att du kan göra framgångsrika förutsägelser regelbundet, vilket kommer att ha en positiv effekt på din spelbank.

Svara på frågan: „Var att satsa på sport?”, Det räcker inte att säga det på bookmakerens kontor, eftersom de nu representeras inte bara av grundpunkter utan även av webbplatser på nätet. Hur ska man då besluta om ett lämpligt alternativ? Överväga var och en av dem noggrant.

Mer information: Odds & Casino Bonus

Betting sidor med insättningsbonus 5.00/5 (100.00%) 1 vote