Betsson sportsbook

Om det inte finns något spelkontor i din stad, men du är medborgare i Ryska federationen, kan du identifieras via Skype. För detta behöver du följande dokument:

pass;
SNILS (försäkringsnummer för ett personligt personligt konto);
certifikat TIN.

av licensen

LLC „Bookmaker Pub” har en licens nr 17 av Ryska federationens federala skatteservice för organisation och uppförande av spel i satsningskontor och spelbutiker på Ryska federationens territorium daterad den 1 oktober 2010.
restriktioner

Om du är dömd för ett sådant spekulativt spel som „gafflar” och „korridorer”, kommer det maximala antalet insatser för ditt spelkonto att minskas.
Beslut av klagomål

BC „Betsson” accepterar „Bookmakers Rating” som en oberoende medlare för att lösa tvister mellan företaget och kunderna.

Om du tror att dina rättigheter har kränkts, fyll i klagomålsformuläret. Vi kommer att försöka lösa ditt problem.
Användarens återkoppling på BC „Betsson”

Åsikter och recensioner om återkallande av medel Betsson sportsbook och spelet på BC „Betsson” finns i blocket „User reviews” och i kommentarerna till översynen av detta BC. Om du har spelat eller spelat på den här bookmakerns sida, snälla dela din unika upplevelse med RB och andra läsare – lämna en recension i vår recension.

På webbplatsen „RB” representant kontor svarar användarfrågor.

På All-ProSport-problemet har 1xStavka bookmaker ett betyg på 5 av 5.

Historia av

Den ryska bookmakaren Betsson grundades 2009. Den 9 juli samma år fick hon en licens från Federal Tax Service nr 7 för att organisera och bedriva spel på vadslagningskontor och vadslagningsaffärer i Ryska federationen. Online-satsningar i .ru-domänområdet utförs av företaget sedan juni 2016.

År 2015 och 2016 hedrade denna bookmaker med Betting Awards i nomineringen „Årets bästa betsprodukt”, som presenterades vid den internationella spel- och underhållningsutställningen Russian Gaming Week.
Vår tid

Den ryska bookmakern Betsson accepterar spel på onlinesport i domänen .ru och i land-PPP, varav 9 i maj 2017. Organisationen är medlem i First SRO och är kopplad till First TsUPIS.

Betsson sportsbook 5.00/5 (100.00%) 1 vote