Betsafe bonus

Målning i Betsafe smal. Perioden för beräkning av en insats som görs under evenemanget är 10 minuter. Levnadsmarginalen varierar mellan 3,5 och 10% beroende på marknad och sportevenemang.

Minsta och maximala priser

Minsta satsningen före evenemanget och i live är $ 3, och det maximala, beroende på matchens popularitet, kan uppgå till 30 000 euro. Du kan göra samma satsning flera gånger.

Inaktivitetsavgift

Betsafe har ett inaktivitetsavgift för kontot. Om kontot förblir inaktivt i 12 månader, reserverar bokmakaren rätt efter denna period att debitera 5 brittiska pund (eller motsvarande i en annan valuta) per månad från kontosaldot. Om balansen är mindre än 5 brittiska pund, kommer kontoret att avskriva endast denna balans. Om kontot förblir inaktivt för ytterligare 12 månader förbehåller sig företaget rätten att stänga det.

Plattform

Bookmaker „Betsafe” använder proprietär programvara. Företaget skriver om sin mjukvara: „Betsafe använder de senaste tekniska framstegen för att säkerställa en dynamisk och pålitlig spelatmosfär.” Enligt bolaget tillåter sin egen programvara att ta från 300 till 500 satser per sekund under toppperioder.
produkter

Webbplatsen för denna bookmaker presenterar sådana produkter:

  • sportspel;
  • eSports satsningar;
  • virtuella sportspel;
  • live casino;
  • spel;
  • spelautomater;
  • finansiella vadslagning.

Stöd

Kundsupportcentralen ansvarar via e-post (support@Betsafe.com), livechatt på webbplatsen och via telefon (+441624721960). Svarstiden till en e-postförfrågan är i genomsnitt upp till 11 minuter.

Stödtjänsten på bookmakerns kontor „Betsafe” finns både på ryska (endast på post) och på andra språk, inklusive engelska, spanska, tyska, kinesiska, japanska och koreanska.

Verifiering

Betsafe verifierar kunder: identifierar användarens identitet, adress och ålder. Stödtjänsten måste skicka en skannad kopia av ett identitetsdokument (pass, körkort eller annat) och en skannad kopia av dokumentet som bekräftar adressen (extrakt från banken eller kvitto av betalning för verktyg).

Se vidare: betsafe bonus

Betsafe bonus 5.00/5 (100.00%) 1 vote